Announcement

Collapse
No announcement yet.

Compressor 3.5.3 stopped working

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Compressor 3.5.3 stopped working

    Hello everyone.

    This week has been awful for my compressor needs.
    Im currently running Compressor 3.5.3 on a macbook pro

    Version 10.6.8
    2.4 GHz Intel Core 2 Duo
    4 GB 1067 MHz DDR3

    All was well until this week.
    When I go to Batch export the Submit button on the bottom right is no longer highlighted for use.
    So no other choice is to cancel the export.
    Would anyone know how to deal with this problem?
    Last week I updated my ipad 2 ios and a few other updates. I think there was a pro update in there somewhere.

    Thanks in advance.

    Cheers,

    Rob

  • #2
    After updates do a permissions repair and for Compressor I'd trash the .plist file and restart.
    sigpic
    Eric Peterson (AKA, "Zwick")
    Person in charge
    Content creation/Education
    http://www.ericnp.net

    Comment


    • #3
      Originally posted by Zwick View Post
      After updates do a permissions repair and for Compressor I'd trash the .plist file and restart.
      Hi Zwick,

      I did that.
      The same problem still exists.
      Nothings changed.

      Thank you for the support, Im sure this is solvable.

      Rob

      Comment


      • #4
        Use the tool from Digital Rebellion, it also trashes the QMaster prefs.
        sigpic
        Eric Peterson (AKA, "Zwick")
        Person in charge
        Content creation/Education
        http://www.ericnp.net

        Comment


        • #5
          Originally posted by Zwick View Post
          Use the tool from Digital Rebellion, it also trashes the QMaster prefs.
          Ok, after everything I thought it could work.
          Now I have the same problem after installing and running the program.
          The program installed and ran smoothly.
          Last edited by RobM; 10-21-2011, 09:19 PM.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Zwick View Post
            Use the tool from Digital Rebellion, it also trashes the QMaster prefs.
            What if I used Digital Rebellions FCS remover and then reinstall the whole system from the originals.
            Will I loose project files Renders when I reload projects?
            Im sure the problem will be recovered once I reinstall the whole Studio package again.

            Comment


            • #7
              I've almost never have had to do a reinstall of any application. And don't be so sure about a reinstall resolving the problem. I recall Compressor issues the same or similar to yours where a reinstall did not resolve the problem. Read this article and see if it applies. I'm running Compressor 4 on this machine and my G5 in the other room is on 3.0.5 so I'm a little hesitant to jump right in and give advice. Also, check this article and perhaps consider the terminal commands, altough that may be redundant.
              sigpic
              Eric Peterson (AKA, "Zwick")
              Person in charge
              Content creation/Education
              http://www.ericnp.net

              Comment


              • #8
                Originally posted by Zwick View Post
                I've almost never have had to do a reinstall of any application. And don't be so sure about a reinstall resolving the problem. I recall Compressor issues the same or similar to yours where a reinstall did not resolve the problem. Read this article and see if it applies. I'm running Compressor 4 on this machine and my G5 in the other room is on 3.0.5 so I'm a little hesitant to jump right in and give advice. Also, check this article and perhaps consider the terminal commands, altough that may be redundant.

                Great news!
                All is well.
                Today I dedicated to removing and re-installing FCS from the original disks.
                Honestly the program has never ran so good until today.
                Fast fast fast.
                If there are any other problems Ill post them to this posting so others may learn from it.
                Thank you Zwick for your support.

                Thank you 2 pop community for being here for everyone.

                Rob

                Comment

                Footer

                Collapse
                Working...
                X